Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pește cu sos marocan și rissoto cu leurdă

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.

Pasul 2:

Pisează usturoiul, toacă pătrunjelul și dă ghimbirul pe răzătoare. Amestecă toate ingredientele pentru sos într-un bol.

Pasul 3:

Așază fileurile de pește pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi toarnă sosul marocan deasupra.

Pasul 4:

Coace la cuptor timp de 12-15 minute, apoi activează funcția grill pentru încă 3-4 minute. Încălzește supa.

Pasul 5:

Într-un blender, mixează leurda cu uleiul de măsline până obții o pastă.

Pasul 6:

Într-o tigaie, topește untul, apoi adaugă ceapa și călește-o la foc mic până devine translucidă. Asezonează cu sare și piper după gust.

Pasul 7:

Adaugă orezul și gătește-l 2-3 minute, amestecând constant. Toarnă un polonic de supă fierbinte și continuă să amesteci.

Pasul 8:

Pentru un risotto cremos, adaugă supa treptat, câte un polonic odată, amestecând constant până lichidul este absorbit. Repetă acest proces până când orezul este complet fiert și cremos.

Pasul 9:

Oprește focul și încorporează pasta de leurdă și parmezanul. Acoperă tigaia cu un capac și lasă risotto-ul câteva minute să se așeze.

Pasul 10:

Servește risotto-ul alături de peștele copt, presărând extra parmezan deasupra, dacă dorești.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments