Supă de salată, măcriș și ștevie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Pisează usturoiul, toacă pătrunjelul și dă ghimbirul pe răzătoare. Amestecă toate ingredientele pentru sos într-un bol.
Așază fileurile de pește pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi toarnă sosul marocan deasupra.
Coace la cuptor timp de 12-15 minute, apoi activează funcția grill pentru încă 3-4 minute. Încălzește supa.
Într-un blender, mixează leurda cu uleiul de măsline până obții o pastă.
Într-o tigaie, topește untul, apoi adaugă ceapa și călește-o la foc mic până devine translucidă. Asezonează cu sare și piper după gust.
Adaugă orezul și gătește-l 2-3 minute, amestecând constant. Toarnă un polonic de supă fierbinte și continuă să amesteci.
Pentru un risotto cremos, adaugă supa treptat, câte un polonic odată, amestecând constant până lichidul este absorbit. Repetă acest proces până când orezul este complet fiert și cremos.
Oprește focul și încorporează pasta de leurdă și parmezanul. Acoperă tigaia cu un capac și lasă risotto-ul câteva minute să se așeze.
Servește risotto-ul alături de peștele copt, presărând extra parmezan deasupra, dacă dorești.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei