Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, taie în buchețele conopida, apoi așaz-o pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Stropește conopida cu 2 linguri de ulei de măsline, presară sare și piper. Conopida intră la cuptor pentru 20 de minute, până devine aurie.
Unge fileurile de merluciu cu 1 lingură de ulei de măsline, presară sare și piper pe ambele părți. Toacă mărarul, pătrunjelul, tarhonul, arpagicul, busuiocul și fisticul.
Încălzește o tigaie mare la foc mediu- mare. Când este foarte fierbinte, adaugă merluciul și gătește-l aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte, până devine auriu.
Într-un bol mic, combină mărarul, pătrunjelul, tarhonul, arpagicul, busuiocul, fisticul și sucul de la 1/2 lămâie. Asezonează cu sare și piper, apoi amestecă bine.
Într-un alt bol mic, combină 2 linguri din amestecul de ierburi cu smântâna și sucul de la cealaltă jumătate de lămâie. Asezonează cu sare și piper și amestecă bine.
Servește merluciul cu conopida coaptă, acoperit cu amestecul de ierburi și sosul cremos de ierburi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei