Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pere coapte cu umplutură de rodie și nuci

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Pere - 3 bucăți
Rodie - 1/2 bucăți
Nuci - 8 bucăți

Pași:

Pasul 1

Taie perele pe jumătate și scoate cotorul.

Pasul 2

Pune toate jumătățile, mai puțin una dintre ele, la cuptor, la 200 de grade Celsius, până când acestea pot fi ușor
înțepate cu o furculiță (în funcție de pere, poate dura până la 20 de minute).

Pasul 3

Într-un blender, amestecă nucile, semințele de rodie și jumătatea de pară rămasă de pe care ai scos coaja.

Pasul 4

Când perele sunt coapte, adaugă o lingură din amestec pe fiecare bucată.

Tips & Tricks

Folosind aceleași ingrediente, poți prepara și o salată rapidă. Taie perele cubulețe, adaugă semințele de rodie și amestecă totul cu nucile tocate atent.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments