Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Taie perele pe jumătate și scoate cotorul.
Pune toate jumătățile, mai puțin una dintre ele, la cuptor, la 200 de grade Celsius, până când acestea pot fi ușor
înțepate cu o furculiță (în funcție de pere, poate dura până la 20 de minute).
Într-un blender, amestecă nucile, semințele de rodie și jumătatea de pară rămasă de pe care ai scos coaja.
Când perele sunt coapte, adaugă o lingură din amestec pe fiecare bucată.
Folosind aceleași ingrediente, poți prepara și o salată rapidă. Taie perele cubulețe, adaugă semințele de rodie și amestecă totul cu nucile tocate atent.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei