Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pregătește sfecla. Poți opta pentru fierbere sau coacere. Taie sfecla cuburi pentru a grăbi procesul.
Învelește-o în hârtie de copt, apoi în folie de aluminiu și dă-o la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute. Dacă optezi pentru fierbere, acoperă oala cu capac. Va dura aproximativ 30-40 de minute.
Folosindu-te de un blender, mixează bine toate ingredientele.
Servește pe pâine prăjită sau crackers.
Sfecla roșie este recunoscută pentru beneficiile sale în susținerea sănătății sângelui, fiind o alegere excelentă pentru persoanele cu anemie. Conține fier, esențial pentru producerea globulelor roșii, iar prezența vitaminei C ajută la absorbția acestuia. De asemenea, este o sursă importantă de acid folic, un nutrient esențial pentru formarea și regenerarea celulelor sanguine. Integrată în alimentație, sfecla poate contribui la menținerea unui nivel optim de energie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei