Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Pune într-o tigaie untul la topit.
Sterge ficãțeii şi adaugã-i peste unt, īmpreunã cu para, usturoiul, ceapa tăiată în 4, dafinul, cimbrul, sarea și piperul.
Când ficățeii sunt gătiți (trebuie sã rãmânã și puținã zeamã), pune amestecul într-un vas și pasează-l cu mixerul vertical sau folosește blenderul.
Unge pe felie de pâine sau crackerși, alături de ridichi.
Ficatul de pui conține o cantitate foarte mare de vitamina A, prin urmare acesta trebuie să facă parte dintr-o dietă diversificată, fără a fi oferit prea des chiar dacă este un aliment preferat. Știm însă faptul că fierul se absoarbe cel mai bine în prezența vitaminei C și vitaminei A. Prin urmare, ficatul de pui poate avea numeroase beneficii în ceea ce privește aportul de nutrienți pentru cei mici și cei mari. De altfel, rețeta conține ingrediente „ajutătoare”, cum ar fi para sau ridichea, însă tu poți înlocui para cu un măr și ridichea cu felii de ardei kapia. Poți congela preparatul, depozitându-l într-o caserolă și turnând un strat subțire de unt topit deasupra acestuia.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei