Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pate de ciuperci

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Pune la înăbușit ceapa mărunțită și țelina tocată pentru 3-4 minute, apoi adaugă
ciupercile curătate și feliate. Lasă să scadă la foc mediu spre mic. Condimentează cu
sare, piper și cimbru.

Pasul 2

Zdrobește cățeii de usturoi împreună cu nuca fie în mojar, fie în blender.

Pasul 3

Dă prin blender ciupercile, apoi amestecă-le cu restul ingredientelor. Potrivește de sare și piper.

Tips & Tricks

Pateurile sunt o modalitate extraordinară de a salva prima masă a zilei. Pregătește cantități mai mari și congelează până la 3 luni pate de: ficat, mazăre, linte, ciuperci. Poți turna deasupra un strat subțire de unt topit pentru a te asigura că își păstrează textura cremoasă și după decongelare.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments