Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine păstrăvii, apoi șterge-i folosindu-te de șervețe absorbante. Condimentează-i cu sare, piper, fulgi de chilli, rozmarin și pătrunjel.
Încinge o tigaie, pune untul să se topească, apoi adaugă peștii. Lasă-i 4-5 minute pe fiecare parte. În funcție de dimensiunea peștelui, timpul poate varia.
Stropește-i cu sucul de lămâie înainte de servire.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Spală bine morcovii. Apoi unge-i bine cu uleiul de măsline, siropul de arțar și condimentele.
Așază-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă-i la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.
Păstravul se găsește în special în apele de munte, fiind apreciat pentru gustul și frăgezimea cărnii sale. Este bogat în proteine și grăsimi sănătoase de tipul omega-3, nutrienți esențiali pentru dezvoltarea sistemului nervos și cardiovascular. De asemenea, conține cantități remarcabile de vitamina D, B12, acid folic și, important de subliniat, păstrăvul face parte din categoria peștilor cu o cantitate scăzută de mercur. Fii atent la păstrăvii de crescătorie, carnea lor fiind inferioară ca și calitate față de a celor ce trăiesc în sălbăticie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei