Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Curăță și spală bine peștii. Pune-i pe o tavă cu hârtie de copt și condimentează cu sare, piper, cimbru, rozmarin și opțional fulgi chilli.
Dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru aproximativ 15-17 minute. La jumătatea timpului, întoarce peștii.
Topește la foc mic 50g unt și incorporează treptat sucul de lămâie, cât cuprinde sosul. Adaugă sare și piper.
Decojește cartofii, apoi taie-i cuburi și pune-i la fiert până devin moi. Folosește După ce au fiert, folosește un zdrobitor pentru a-i transforma în piure. Adaugă unt, ghimbir, boia, o linguriță de pătrunjel tocat și sare după gust. Dacă preferi piureul cu o consistență mai lichidă, adaugă puțin lapte.
Servește păstrăvul alături de piure și sosul de lămâie.
Peștele poate fi refuzat de cei mici nu atât din cauza gustului, cât din cauza texturii. Folosește sosuri pentru a da o textură mai cremoasă peștelui, ușor de gestionat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei