Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală și curăță peștele. Condimentează-l cu sare, piper, rozmarin.
Spală și desfă în bucățele conopida. Taie cozile de sparanghel (îl poți înlocui cu broccoli). Curăță morcovul și taie-l rondele cu grosimea de cel mult 2 cm.
Pe o tavă, pune o bucată mai mare de hârtie de copt, legumele, peste ele așază păstrăvul. Toarnă sucul de lămâie și cel de portocală. Închide foaia de copt (o poți
prinde în scobitori pe care le-ai lăsat la înmuiat în apă) și dă totul la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru 15 minute.
Desfă hârtia de copt, verifică dacă sunt gătite legumele și mai lasă cel mult 5-7 minute dacă este nevoie. În situația în care legumele cumpărate sunt mai tari, poți turna sosul într-o tigaie, alături de legume și un cubuleț de unt. Lasă-le să se gătească sub capac.
Servește cu un sos iaurt cu usturoi sau tzatziki, în cazul în care nu ai gătit legumele în sos, la tigaie.
Pentru a alege un pește proaspăt, apasă ușor cu degetul pe carnea sa. Aceasta trebuie să revină ușor la forma inițială.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei