Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Păstrăv cu cartofi și gremolata de verdețuri

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Curăță, spală și fierbe cartofii în apă cu sare, aproximativ 20 de minute. Când se răcesc, taie-i rondele. Spală și taie lămâia felii.

Pasul 2:

Curăță peștele, condimentează-l cu sare, piper, rozmarin și umple-l cu felii de lămâie.

Pasul 3:

Amestecă bine ingredientele pentru gremolata. Apoi, cu o pensulă, unge păstrăvul din abundență cu acest amestec.

Pasul 4:

Așază pe o tavă hârtie de copt și pune jumătate dintre feliile de cartof, unge-le cu ulei de măsline, condimentează cu sare și piper, pune deasupra 1 pește, închide bine hârtia de copt, te poți ajuta de o scobitoare. Repetă operațiunea și pentru celălalt pește.

Pasul 5:

Dă la cuptor pentru 20 minute. Poți pune pe deasupra și folie de aluminiu și poți găti pe grill pentru 15 minute.

Tips & Tricks

Atunci când vrei să folosești coaja de la lămâi/lime, optează pentru produse bio, deoarece acestea sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor și a altor substanțe chimice nocive, ceea ce reduce riscul contaminării cojii cu reziduuri toxice.

Te-ar putea interesa si ...

Halloumi taco

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments