Smoothie cu mango
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Curăță, spală și fierbe cartofii în apă cu sare, aproximativ 20 de minute. Când se răcesc, taie-i rondele. Spală și taie lămâia felii.
Curăță peștele, condimentează-l cu sare, piper, rozmarin și umple-l cu felii de lămâie.
Amestecă bine ingredientele pentru gremolata. Apoi, cu o pensulă, unge păstrăvul din abundență cu acest amestec.
Așază pe o tavă hârtie de copt și pune jumătate dintre feliile de cartof, unge-le cu ulei de măsline, condimentează cu sare și piper, pune deasupra 1 pește, închide bine hârtia de copt, te poți ajuta de o scobitoare. Repetă operațiunea și pentru celălalt pește.
Dă la cuptor pentru 20 minute. Poți pune pe deasupra și folie de aluminiu și poți găti pe grill pentru 15 minute.
Atunci când vrei să folosești coaja de la lămâi/lime, optează pentru produse bio, deoarece acestea sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor și a altor substanțe chimice nocive, ceea ce reduce riscul contaminării cojii cu reziduuri toxice.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei