Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie carnea fâșii subțiri. Amestecă carnea de porc cu 1 lingură de soia, 1 lingură oțet de orez și zahărul. Lasă la marinat 15 minute. Toacă fin usturoiul. Dă pe răzătoare ghimbirul. Toacă ceapa verde și varza chinezească în fâșii mari.
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurge-le și clătește-le cu apă rece.
Încinge o tigaie mare cu uleiul de măsline. Adaugă o lingură de ghimbir și un cățel de usturoi și călește-le 15 secunde. Adaugă carnea și gătește-o 5-6 minute, până se rumenește ușor și este gătită complet. Scoate-o pe o farfurie. Amestecă amidonul cu 1 lingură de apă rece.
În aceeași tigaie, adaugă varza chinezească și călește-o 1 minut. Adaugă mazărea și ceapa verde și mai gătește 1 minut. Adaugă lingura rămasă de ghimbir și cățelul de usturoi tocat fin.
Pune în tigaie carnea, supa, amestecul de amidon, cele două linguri de oțet de orez și cele două linguri de sos de soia. Lasă să fiarbă 30 secunde, până se îngroașă sosul.
Adaugă pastele scurse, amestecă bine și gătește încă 1-2 minute. Stinge focul și servește imediat, cu ceapă verde tocată deasupra.
0 0 votes Acordă o notă rețetei