Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste Shanghai

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie carnea fâșii subțiri. Amestecă carnea de porc cu 1 lingură de soia, 1 lingură oțet de orez și zahărul. Lasă la marinat 15 minute. Toacă fin usturoiul. Dă pe răzătoare ghimbirul. Toacă ceapa verde și varza chinezească în fâșii mari.

Pasul 2:

Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurge-le și clătește-le cu apă rece.

Pasul 3:

Încinge o tigaie mare cu uleiul de măsline. Adaugă o lingură de ghimbir și un cățel de usturoi și călește-le 15 secunde. Adaugă carnea și gătește-o 5-6 minute, până se rumenește ușor și este gătită complet. Scoate-o pe o farfurie. Amestecă amidonul cu 1 lingură de apă rece.

Pasul 4:

În aceeași tigaie, adaugă varza chinezească și călește-o 1 minut. Adaugă mazărea și ceapa verde și mai gătește 1 minut. Adaugă lingura rămasă de ghimbir și cățelul de usturoi tocat fin.

Pasul 5:

Pune în tigaie carnea, supa, amestecul de amidon, cele două linguri de oțet de orez și cele două linguri de sos de soia. Lasă să fiarbă 30 secunde, până se îngroașă sosul.

Pasul 6:

Adaugă pastele scurse, amestecă bine și gătește încă 1-2 minute. Stinge focul și servește imediat, cu ceapă verde tocată deasupra.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments