Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste roșu-verde

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță și toacă legumele mărunt.

Pasul 2:

Încinge o lingură ulei de măsline într-o tigaie, apoi adaugă carnea și zdrobește-o. Condimentează cu sare, piper și 1/2 linguriță turmeric.

Pasul 3:

Când carnea și-a schimbat culoarea, adaugă ceapa, morcovii și ardeiul, toate mărunțite în prealabil și lasă-le să se gătească la foc mic spre mediu, pentru 8- 10 minute. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pentru un rezultat mai cremos, păstrează puțin din apa în care pastele au fiert.

Pasul 4:

Adaugă mazărea, usturoiul, foaia de dafin, roșiile și bulionul. Lasă să fiarbă la foc mic până carnea este bine fiartă. Condimentează cu cimbru. Potrivește de sare. Folosește jumătate din cantitatea de sos, pentru paste, iar cealaltă jumătate, pune-o la frigider pentru a o folosi la preparatul Deliciul cartofilor striviți. Poți adăuga 1/2 cană din apa în care au fiert pastele pentru a obține un sos mai cremos.

Pasul 5:

Servește cu fulgi de drojdie inactivă.

Tips & Tricks

Forme potrivite pentru micii gurmanzi: +6 luni: penne, rigatoni, spaghete tăiate în dimensiuni mai mici, tăieței, orzo; +9 luni: fusilli, farfalle, couscous; +12 luni: spaghete, tagliatelle, noodles, macaroane; +18 luni: orechette, gnocchi, ravioli, paste scoici.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments