Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță și toacă legumele mărunt.
Încinge o lingură ulei de măsline într-o tigaie, apoi adaugă carnea și zdrobește-o. Condimentează cu sare, piper și 1/2 linguriță turmeric.
Când carnea și-a schimbat culoarea, adaugă ceapa, morcovii și ardeiul, toate mărunțite în prealabil și lasă-le să se gătească la foc mic spre mediu, pentru 8- 10 minute. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pentru un rezultat mai cremos, păstrează puțin din apa în care pastele au fiert.
Adaugă mazărea, usturoiul, foaia de dafin, roșiile și bulionul. Lasă să fiarbă la foc mic până carnea este bine fiartă. Condimentează cu cimbru. Potrivește de sare. Folosește jumătate din cantitatea de sos, pentru paste, iar cealaltă jumătate, pune-o la frigider pentru a o folosi la preparatul Deliciul cartofilor striviți. Poți adăuga 1/2 cană din apa în care au fiert pastele pentru a obține un sos mai cremos.
Servește cu fulgi de drojdie inactivă.
Forme potrivite pentru micii gurmanzi: +6 luni: penne, rigatoni, spaghete tăiate în dimensiuni mai mici, tăieței, orzo; +9 luni: fusilli, farfalle, couscous; +12 luni: spaghete, tagliatelle, noodles, macaroane; +18 luni: orechette, gnocchi, ravioli, paste scoici.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei