Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pune la călit ceapa și usturoiul tăiate mărunt. După câteva minute, adaugă morcovii și ardeiul tăiate cubulețe și 1/3
cană de apă. Condimentează cu sare, piper, chilli. Lasă la foc mic să se înăbușe.
După aproximativ 7-8 minute, adaugă și dovlecelul tăiat cuburi și ciupercile dacă ai optat pentru ele.
Când legumele sunt aproape fierte, adaugă roșiile și sucul de roșii, rozmarinul și frunzele de busuioc și mai lasă să dea câteva clocote.
Amestecă pastele fierte în sos și lasă totul la fiert încă 2 minute.
Servește cu fulgi de drojdie inactivă presărați deasupra.
Pentru mulți urmași, pastele sunt unul dintre felurile preferate de mâncare. Uneori, „diversitate” nu înseamnă să evităm aceste feluri, ci să ne folosim de ele pentru a introduce o gamă mai variată de alimente. Pregătiți ingredientele pentru sosul pastelor împreună și arată-i cât de multe alimente se pot transforma într-o „haină” delicioasă pentru paste.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei