Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste primavera

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Paste făinoase - 200 grame
Ceapă roșie - 1 bucăți
Morcovi - 1 bucăți
Ardei gras roșu - 1 bucăți
Dovlecei - 1 bucăți
Pastă de tomate - 4 linguri
Usturoi - 2 căței
Sare
Piper
Busuioc - grame
Chilli - 1/4 lingurițe
Suc de lămâie - grame
Ulei de măsline - grame
Fulgii de drojdie inactivă - 50 grame
Ciuperci - 100 grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Pasul 2

Pune la călit ceapa și usturoiul tăiate mărunt. După câteva minute, adaugă morcovii și ardeiul tăiate cubulețe și 1/3
cană de apă. Condimentează cu sare, piper, chilli. Lasă la foc mic să se înăbușe.

Pasul 3

După aproximativ 7-8 minute, adaugă și dovlecelul tăiat cuburi și ciupercile dacă ai optat pentru ele.

Pasul 4

Când legumele sunt aproape fierte, adaugă roșiile și sucul de roșii, rozmarinul și frunzele de busuioc și mai lasă să dea câteva clocote.

Pasul 5

Amestecă pastele fierte în sos și lasă totul la fiert încă 2 minute.

Pasul 6

Servește cu fulgi de drojdie inactivă presărați deasupra.

Tips & Tricks

Pentru mulți urmași, pastele sunt unul dintre felurile preferate de mâncare. Uneori, „diversitate” nu înseamnă să evităm aceste feluri, ci să ne folosim de ele pentru a introduce o gamă mai variată de alimente. Pregătiți ingredientele pentru sosul pastelor împreună și arată-i cât de multe alimente se pot transforma într-o „haină” delicioasă pentru paste.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments