Baghetă de primăvară
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Cu ajutorul unui peeler sau al lamei de pe marginea unei răzători, pregătește pastele din dovlecei.
Într-o tigaie antiaderentă, călește în unt, la foc mic, usturoiul tocat mărunt și bucățile de caju.
După 2-3 minute, adaugă untul de arahide, sosul de soia, lămâia. Amestecă 1-2 minute.
Adaugă dovleceii, întorcându-i din când în când, pentru a se găti.
„Pastele” vor lăsa apă, așa că dă focul la o putere mai mare și lasă-i la gătit cel mult 10 minute, pentru a-și păstra forma.
Servește alături de: Șnițele crocante.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei