Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pune la călit ceapa și usturoiul tăiate mărunt. După câteva minute, adaugă morcovii și ardeiul tăiate cubulețe si 1/3
cană de apă. Condimentează cu sare, piper, chilli. Lasă la foc mic să se înăbușe.
După aproximativ 7-8 minute, adaugă și dovlecelul tăiat cuburi.
Când legumele sunt aproape fierte, adaugă roșiile și sucul de roșii, rozmarinul și frunzele de busuioc și lasă la fiert încă 2-3 minute după ce a dat în clocot.
Amestecă pastele fierte în sosul și lasă totul la fiert încă 2 minute.
Servește cu fulgi de drojdie presărați deasupra.
Dacă plănuiți să consumați în două zile diferite acest preparat, congelează jumătate din sos într-o pungă de plastic care poate fi sigilată. Atunci când vrei să îl folosești, fierbe apă și scufundă punga în ea pentru decongelare rapidă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei