Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste cu ragu de legume

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Toacă ceapa și usturoiul. Taie cubulețe morcovii și ardeiul.

Pasul 2:

Pune la călit ceapa și usturoiul tăiate mărunt. După câteva minute, adaugă morcovii și ardeiul și 1/3 cană de apă. Condimentează cu sare, piper, chilli. Lasă la foc mic să se înăbușească. Taie cubulețe dovlecelul.

Pasul 3:

După aproximativ 7-8 minute, adaugă și dovlecelul.

Pasul 4:

Când legumele sunt aproape fierte, adaugă roșiile și sucul de roșii, rozmarinul și frunzele de busuioc tocate și lasă la fiert încă 2-3 minute după ce a dat în clocot.

Pasul 5:

Amestecă pastele fierte în sosul și lasă totul la fiert încă 2 minute.

Pasul 6:

Servește cu fulgi de drojdie presărați deasupra.

Tips & Tricks

Dacă plănuiți să consumați în două zile diferite acest preparat, congelează jumătate din sos într-o pungă de plastic care poate fi sigilată. Atunci când vrei să îl folosești, fierbe apă și scufundă punga în ea pentru decongelare rapidă.

Te-ar putea interesa si ...

Tofu ramen

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments