Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune ardeii la copt în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, căldură sus-jos. Coace-i timp de aproximativ 30-35 de minute, întorcându-i ocazional, până când coaja se înnegrește pe alocuri.
Între timp, taie pieptul de pui cubulețe, iar ceapa și usturoiul mărunt.
Într-o tigaie, topește untul și rumenește bine puiul. Alături, călește ceapa și usturoiul.
Toarnă supa de pui / legume sau apă și vinul alb peste pui. Adaugă sare, piper și oregano. Fierbe la foc mediu timp de aproximativ 15-20 de minute, până când puiul este bine gătit. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Cât timp fierbe puiul, scoate ardeii din cuptor, pune-i într-un castron acoperit și lasă-i să stea 10 minute pentru a-i decoji mai ușor. Decojește-i și taie-i în fâșii mai mici.
După ce puiul este gata, adaugă smântâna lichidă și amestecă până când sosul devine cremos.
Rade parmezan, toarnă smântâna grasă și adaugă ardeii copți în sos. Adaugă pastele fierte și scurse. Amestecă până când se omogenizează totul.
Supa de legume poate fi înlocuită cu supă de pui sau apă Dacă urmează să împarți preparatul cu cei mici, înlocuiește vinul cu supă de pui sau de legume. Chiar dacă preparatul este gătit un timp îndelungat, alcoolul din vin nu se va evapora în totalitate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei