Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă ceapa mărunt și taie pieptul de pui în cubulețe.
Încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adaugă ceapa tocată, puiul cubulețe, sarea și piperul, și călește timp de 5-6 minute, până când ceapa devine translucidă și puiul este ușor rumenit.
Curăță și toacă usturoiul mărunt. Adaugă-l în tigaie, amestecă și gătește timp de 30 de secunde.
Toarnă vinul alb (sau 30 ml de supa de pui) și adu-l la punctul de fierbere. Lasă să fiarbă 1-2 minute, pentru a evapora alcoolul.
Adaugă supa de pui și laptele. Adu amestecul la fierbere, apoi adaugă pastele uscate. Lasă să fiarbă ușor, acoperă tigaia cu un capac și redu focul. Gătește timp de 5 minute.
Taie broccoli în buchețele mici și adaugă-l în tigaie. Amestecă, pune capacul și gătește încă 10 minute, până când broccoli devine fraged și pastele sunt gătite.
Scoate capacul și adaugă sucul de lămâie și parmezanul ras, amestecând bine.
Alcoolul folosit în preparate nu se va evapora complet. Înlocuiește conform instrucțiunilor atunci când oferi pastele urmașilor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei