Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune apa pentru paste la fiert. Dacă folosești roșii opărite în locul sosului de roșii, folosește această apă pentru a le pregăti. Taie capătul roșiilor în forma unui x (pentru a se desprinde coaja), apoi scufundă roșiile pentru 2/3 minute (până când coaja se desprinde).
Călește ceapa și usturoiul tocate mărunt în puțin ulei de măsline (1-2 minute).
Adaugă dovlecelul dat prin răzătoare (nu este nevoie să scurgi apa). Amestecă încă 2/3 minute, apoi completează cu carnea tăiată mărunt (1/2 minute).Pui întreg pe sticlă
Adaugă sosul de roșii sau roșiile tocate și condimentele (busuioc, oregano, sare, piper). Lasă să scadă timp de câteva minute la foc mic.
Între timp, pune și pastele la fiert în apă care a dat în clocot și lasă-le în apă cu 1 minut mai puțin decât timpul înscris pe ambalaj.
Când pastele mai au 1 minut până să fie gata, transferă-le în sos și continuă procesul de fierbere acolo.
Pentru această rețetă, folosește mai multe tipuri de paste „rămase” din diverse ambalaje. Pentru urmași va fi o oportunitate de joc la masă să observe câte tipuri de paste găsesc în farfurie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei