Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste cu pui pe sticlă și sos roșu

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune apa pentru paste la fiert. Dacă folosești roșii opărite în locul sosului de roșii, folosește această apă pentru a le pregăti. Taie capătul roșiilor în forma unui x (pentru a se desprinde coaja), apoi scufundă roșiile pentru 2/3 minute (până când coaja se desprinde).

Pasul 2:

Călește ceapa și usturoiul tocate mărunt în puțin ulei de măsline (1-2 minute).

Pasul 3:

Adaugă dovlecelul dat prin răzătoare (nu este nevoie să scurgi apa). Amestecă încă 2/3 minute, apoi completează cu carnea tăiată mărunt (1/2 minute).Pui întreg pe sticlă

Pasul 4:

Adaugă sosul de roșii sau roșiile tocate și condimentele (busuioc, oregano, sare, piper). Lasă să scadă timp de câteva minute la foc mic.

Pasul 5:

Între timp, pune și pastele la fiert în apă care a dat în clocot și lasă-le în apă cu 1 minut mai puțin decât timpul înscris pe ambalaj.

Pasul 6:

Când pastele mai au 1 minut până să fie gata, transferă-le în sos și continuă procesul de fierbere acolo.

Tips & Tricks

Pentru această rețetă, folosește mai multe tipuri de paste „rămase” din diverse ambalaje. Pentru urmași va fi o oportunitate de joc la masă să observe câte tipuri de paste găsesc în farfurie.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments