Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Taie bucățele pieptul de pui. În funcție de vârsta urmașului, poți opta pentru bucăți mai mari (începător) sau mai mici (avansat).
Curăță și taie ceapa, dovlecelul, ardeiul și ciupercile.
Într-o tigaie pune puțină apă, apoi adaugă ceapa pentru câteva minute. Când ceapa începe să se înmoaie, adaugă pieptul de pui și condimentează cu sare și piper.
Când și puiul își schimbă culoarea, adaugă ardeiul și dovlecelul și câteva linguri din apa în care au fiert pastele. Acoperă cu un capac.
După 3-4 minute, adaugă ciupercile tăiate fâșii și lasă-le să se înăbușească.
Când legumele sunt aproape gata, adaugă și roșiile și mai lasă să dea câteva clocote. Potrivește de sare și condimentează cu busuioc și oregano.
Tipuri de paste potrivite pentru orice vârstă: penne, rigatoni, spaghete, macaroane, ravioli, tortiglioni, farfalle (dimensiuni mari), fusilli (dimensiuni mari).
0 0 votes Acordă o notă rețetei