Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste cu pui, dovlecel și sos roșu

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Pasul 2:

Taie bucățele pieptul de pui. În funcție de vârsta urmașului, poți opta pentru bucăți mai mari (începător) sau mai mici (avansat).

Pasul 3:

Curăță și taie ceapa, dovlecelul, ardeiul și ciupercile.

Pasul 4:

Într-o tigaie pune puțină apă, apoi adaugă ceapa pentru câteva minute. Când ceapa începe să se înmoaie, adaugă pieptul de pui și condimentează cu sare și piper.

Pasul 5:

Când și puiul își schimbă culoarea, adaugă ardeiul și dovlecelul și câteva linguri din apa în care au fiert pastele. Acoperă cu un capac.

Pasul 6:

După 3-4 minute, adaugă ciupercile tăiate fâșii și lasă-le să se înăbușească.

Pasul 7:

Când legumele sunt aproape gata, adaugă și roșiile și mai lasă să dea câteva clocote. Potrivește de sare și condimentează cu busuioc și oregano.

Tips & Tricks

Tipuri de paste potrivite pentru orice vârstă: penne, rigatoni, spaghete, macaroane, ravioli, tortiglioni, farfalle (dimensiuni mari), fusilli (dimensiuni mari).

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments