Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste cu dovlecel, roșii și caju

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Paste făinoase - 400 grame
Dovlecei - 2 bucăți
Roșii cherry - 9-10 bucăți
Pastă de tomate - 2 linguri
Usturoi - 3 căței
Unt - grame
Caju - 50 grame
Busuioc - grame
Parmezan - 30 grame
Fulgii de drojdie inactivă - grame

Pași:

Pasul 1

Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Pasul 2

Într-o tigaie antiaderentă, pune la topit untul și peste acesta usturoiul zdrobit. Lasă 2-3 minute, timp în care usturoiul nu trebuie să se ardă, pentru că altfel va da un gust amar.

Pasul 3

Pune dovleceii tăiați rondele și un polonic din apa în care au fiert pastele. Lasă încă 5 minute, apoi adaugă roșiile cherry tăiate în 2 sau în 4 și pasta de tomate.

Pasul 4

Condimentează cu sare, piper și busuioc (folosește frunze de busuioc pentru că au o aromă mai puternică). Presară deasupra nucile caju mărunțite. Lasă la foc mic să se înăbușească
preparatul încă 4-5 minute.

Pasul 5

Servește cu parmezan ras sau cu fulgi de drojdie inactivă.

Tips & Tricks

Pentru a te bucura de același gust delicios, reîncălzește pastele la cuptor, amestecându-le cu o jumătate de cană de sos de roșii. Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius, pentru 10 minute.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments