Baghetă cu brânză cottage și ou fiert
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie antiaderentă, pune la topit untul și peste acesta usturoiul zdrobit. Lasă 2-3 minute, timp în care usturoiul nu trebuie să se ardă, pentru că altfel va da un gust amar.
Pune dovleceii tăiați rondele și un polonic din apa în care au fiert pastele. Lasă încă 5 minute, apoi adaugă roșiile cherry tăiate în 2 sau în 4 și pasta de tomate.
Condimentează cu sare, piper și busuioc (folosește frunze de busuioc pentru că au o aromă mai puternică). Presară deasupra nucile caju mărunțite. Lasă la foc mic să se înăbușească
preparatul încă 4-5 minute.
Servește cu parmezan ras sau cu fulgi de drojdie inactivă.
Pentru a te bucura de același gust delicios, reîncălzește pastele la cuptor, amestecându-le cu o jumătate de cană de sos de roșii. Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius, pentru 10 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei