Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Fierbe pastele cu 1-2 minute mai puțin față de instrucțiunile de pe ambalaj.
Într-o tigaie mare, încinge uleiul de măsline și adaugă usturoiul, măslinele, anșoa și caperele mărunțite.
Călește-le 2-3 minute, după care adaugă roșiile cuburi și fierbe la foc potrivit în jur de 10-12 minute. Nu este
necesar să adăugi sare, pentru că anșoa, măslinele și caperele sunt, de obicei, sărate.
Cu 2 minute înainte de timpul scris pe ambalaj, scoate pastele (păstrează apa) și adaugă-le peste sosul fierbinte. Pune încă aproximativ 200ml din apa în care au fiert pastele.
Gătește pastele încă 2-3 minute, întorcându-le mereu ca să se îmbibe cu sos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei