Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste alla putanesca

Durata Preparare: 45 minute

Ingrediente:

Paste făinoase - 200 grame
Măsline negre - 100 grame
Anșoa - 5-6 fileuri
Capere - 1 linguri
Usturoi - 2 căței
Piper
Pătrunjel - grame
Ardei iute - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Fierbe pastele cu 1-2 minute mai puțin față de instrucțiunile de pe ambalaj.

Pasul 2

Într-o tigaie mare, încinge uleiul de măsline și adaugă usturoiul, măslinele, anșoa și caperele mărunțite.

Pasul 3

Călește-le 2-3 minute, după care adaugă roșiile cuburi și fierbe la foc potrivit în jur de 10-12 minute. Nu este
necesar să adăugi sare, pentru că anșoa, măslinele și caperele sunt, de obicei, sărate.

Pasul 4

Cu 2 minute înainte de timpul scris pe ambalaj, scoate pastele (păstrează apa) și adaugă-le peste sosul fierbinte. Pune încă aproximativ 200ml din apa în care au fiert pastele.

Pasul 5

Gătește pastele încă 2-3 minute, întorcându-le mereu ca să se îmbibe cu sos.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments