Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Coace mugurii de pin într-o tigaie, fără ulei, pe foc mic, pentru 2-3 minute, amestecând încontinuu (ai grijă pentru că se pot arde foarte ușor).
Într-un blender, adaugă mugurii de pin împreună cu restul de ingrediente și amestecă până când obții o pastă de o consistență omogenă.
Așază într-un bol și lasă la frigider pentru 1-2 h înainte de a servi. (consistența poate părea lichidă, însă la frigider se va întări).
Mugurii de pin, adică semințele comestibile ale pinului, constituie o bază plină de nutrienți pentru alternativele vegetale la brânzeturi. Ele transformă preparatul în unul bogat în proteine, fibre și o gamă variată de vitamine și minerale (dintre care zinc, magneziu, fier, calciu). În plus, aceștia vin la pachet cu caloriile necesare dietei micilor gurmanzi, dar și cu folat și o parte din complexul de vitamine B. Pentru urmașii sau adulții care urmează o dietă lipsită de lactate, acest ingredient poate asigura o bună parte din nutrienții existenți în aceste produse.
0 0 votes Acordă o notă rețetei