Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încălzește uleiul de măsline într-o oală mare sau într-un vas de fontă la foc mediu.
Toacă ceapa cubulețe, feniculul și morcovii fin. Pisează usturoiul, scurge și clătește fasolea. Rupe frunzele în bucăți. Toacă rozmarinul.
Adaugă ceapa, feniculul, morcovii, sarea, câteva măcinături de piper și cojile de parmezan, dacă le folosești. Gătește, amestecând ocazional, timp de 10-15 minute, până când legumele sunt foarte fragede.
Adaugă usturoiul, pasta de roșii și rozmarinul, apoi amestecă și gătește timp de 1 minut. Toarnă roșiile cu tot cu suc, fasolea și supa de legume. Lasă la fiert timp de 20 de minute.
Adaugă pastele și fierbe încă 10-15 minute. Încorporează varza kale și fulgii de ardei iute, apoi gătește până când frunzele se înmoaie. Pune capacul și las-o deoparte încă 10 minute. Potrivește gustul cu sare și piper, apoi servește.
Coaja de parmezan este folosită la gătit pentru a adăuga o aromă intensă și umami preparatelor, fiind un mod eficient de a îmbogăți gustul supelor, sosurilor și al altor mâncăruri. Aceasta conține substanțe nutritive precum calciu și proteine și ajută la obținerea unei texturi mai consistente și cremoase în preparate. De obicei, coaja este fiartă în lichide pentru a elibera aroma, iar la final este scoasă din preparat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei