Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune 2 ouă la fiert, pentru 10 minute, din momentul în care apa începe să fiarbă, iar când sunt gata, toacă-le mărunt.
Pune ardeii copți, uleiul de măsline și năutul într-un blender și mixează până obții o pastă cremoasă. Condimenteazã cu sare şi piper.
Întinde pasta de ardei pe feliile de pâine, adaugă brânza feta sfărâmată, oul și pătrunjelul tocat pe deasupra.
Pentru a coace ardeii rapid, înțeapă fiecare bucată cu o furculiță, apoi ține-i sub flacăra aragazului, întorcându-i pe toate părțile pentru 7-10 minute. Lasă ardeii într-un bol acoperit cu folie de plastic (10 minute), pentru a-i putea decoji mai ușor.
Pentru a evita risipa, foloseşte năut uscat. Proporția este de 1:3, deci pentru aceastã rețetã vei avea nevoie de aproximativ 30 g năut uscat. Hidratează-l peste noapte şi fierbe-l în 8 părți de apă, pentru aproximativ o oră. Foloseşte-te de acest moment pentru a fierbe o cantitate mai mare, pe care mai apoi să o congelezi, pentru uz ulterior.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei