Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pasta con le sarde (paste cu sardine)

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Lasă stafidele într-un bol, în apă fierbinte cât să le acopere.

Pasul 2:

Într-o tigaie mare, gătește timp de 3/4 minute pesmetul și nucile caju mărunțite. În cazul în care urmașul are o vârstă mai mică, mărunțește în blender nucile caju înainte de acest pas. Pune deoparte nucile și pesmetul gătite.

Pasul 3:

Într-o oală, pune apă la fiert cu puțină sare. Adaugă pastele și fierbe-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Dacă preferi o textură al dente, scade un minut din timpul menționat.

Pasul 4:

În tigaia în care ai pregătit pesmetul și nucile, gătește timp de 3 minute sardinele. Le poți mărunți în acest timp cu ajutorul unei palete. Adaugă pasta de tomate și șofranul, gătește pentru încă 1 minut. Completează cu pesmetul, nucile și stafidele scurse de apă (folosește blenderul dacă urmașul este încă mic). Amestecă.

Pasul 5:

După ce pastele au fiert, adaugă-le în tigaie (păstrează apa). Amestecă bine.

Pasul 6:

Completează cu un polonic din apa în care au fiert pentru a lega sosul.

Pasul 7:

Condimentează după gust.

Te-ar putea interesa si ...

alergiile.mariei@gmail.com

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments