Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pască fără aluat

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Separă albușurile și bate-le spumă.

Pasul 2

Adaugă rând pe rând gălbenușurile, amestecând cu mixerul la o treaptă inferioară.

Pasul 3

Încorporează cu o spatulă pe rând celelalte ingrediente: bananele făcute piure, brânza, brânza mascarpone, făina,
stafidele, vanilia și coaja de lămâie.

Pasul 4

Pune compoziția într-o tavă cu hârtie de copt (sau în forme de brioșe) și dă-o la cuptorul preîncălzit la 170 de grade
Celsius pentru aproximativ 50 minute. Atenție: las-o la răcit înainte să o tai.

Tips & Tricks

Preparatul poate fi congelat într-un recipient închis ermetic până la 3 luni. Pentru a-l decongela, încălzește-l la o temperatură joasă în cuptor.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments