Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Separă albușurile și bate-le spumă.
Adaugă rând pe rând gălbenușurile, amestecând cu mixerul la o treaptă inferioară.
Încorporează cu o spatulă pe rând celelalte ingrediente: bananele făcute piure, brânza, brânza mascarpone, făina,
stafidele, vanilia și coaja de lămâie.
Pune compoziția într-o tavă cu hârtie de copt (sau în forme de brioșe) și dă-o la cuptorul preîncălzit la 170 de grade
Celsius pentru aproximativ 50 minute. Atenție: las-o la răcit înainte să o tai.
Preparatul poate fi congelat într-un recipient închis ermetic până la 3 luni. Pentru a-l decongela, încălzește-l la o temperatură joasă în cuptor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei