Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pregătește 3 pahare pentru a servi micul dejun. Taie kaki în cubulețe.
Pune un strat de kaki, urmat de fulgi, apoi iaurt. Repetă straturile.
Râșnește nuca.
Presară deasupra nuci și/sau miere
Hrișca face parte, alături de quinoa și amaranth, din categoria „pseudocerealelor”. Hrișca nu conține gluten, fiind o variantă bună pentru cei ce suferă de boală celiacă, mai ales pentru că are în compoziție mai multe minerale, fibre și vitamine decât orezul, care este foarte des folosit ca înlocuitor al grâului și produselor derivate. Mai mult, aceasta asigură toți aminoacizii esențiali. Fructul kaki poate fi oferit urmașilor încă de la începutul diversificării, în forme potrivite vârstei și abilităților acestora. Astfel, alege întotdeauna un fruct kaki copt, moale și oferă-l urmașilor începători felii lungi, groase, asemănătoare sferturilor unui măr. Pe măsură ce urmașul avansează, oferă bucăți mai mici, în continuare moi, din fruct. Acestea îl vor ajuta pe urmaș să exerseze prinderea pensetă (ridicarea obiectelor cu degetul mare și degetul arătător.
0 0 votes Acordă o notă rețetei