Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Taie perele pe jumătate (poți lăsa coaja).
Cu ajutorul unui cuțit, scoate cotorul.
Poți găti perele la abur: pune perele într-o sită într-o oală umplută cu apă până aproape de baza sitei. Lasă-le să fiarbă sub capac aproximativ 5-7 minute (în funcție de soiul ales).
Poți găti perele la cuptor: taie o mică parte de pe spatele lor pentru a avea mai multă stabilitate. Presară scorțișoara, nucile și mierea dacă ai optat pentru ea. Lasă totul la cuptor, la 180 de grade Celsius, aproximativ 20 de minute (până când perele sunt moi).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei