Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune apă, un baton de scorțișoară și vanilie într-o cratiță medie și adu-le la fierbere ușoară. Decojește perele și înjumătățește-le.
Adaugă jumătățile de pere și fierbe-le la foc mic timp de 15-20 de minute, până când devin fragede. Scoate perele din lichid când sunt gata și lasă-le să se răcească.
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Zdrobește banana cu furculița, apoi amestec-o bine cu fulgii de ovăz, laptele, untul și mierea (+1an).
Adaugă praful de copt, scorțișoara, nucile mărunțite și amestecă.
Într-o tavă pune compoziția de mai sus și niveleaz-o cu o lingură. Presară deasupra fulgii de cocos.
Tava intră la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 de minute, amestecând odată la 10 minute.
Pune iaurtul în 3 boluri.
Așază perele deasupra iaurtului și servește alături de granola.
Oferă para coaptă ca atare (tăiată în jumătate) sau felii subțiri. În ceea ce privește granola, aceasta poate fi oferită urmașilor începători după ce a fost mărunțită bine. Bucățile mari (unite între ele sau care conțin nuci mărunțite neatent) pot fi dificil de gestionat de către cei mici.
Poți înlocui iaurtul grecesc cu iaurt de soia și mierea cu sirop de arțar.
0 0 votes Acordă o notă rețetei