Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă bine brânza de vaci cu 7 linguri de griș, 2 linguri de făină și 2 ouă. Lasă la odihnit compoziția pentru 20-30 minute.
Pune o oală mai mare (minim 3L) cu apă la fiert.
Modelează din aluatul obținut biluțe (asemănătoare perișoarelor), cărora le dai drumul în apa care clocotește. Fierbe pentru 15 minute.
Spală fructele, taie nectarinele cuburi mici și zdrobește murele. Pune fructele și zeama de la o jumătate lămâie într-o oală, la foc mediu. Lasă-le să scadă, aproximativ 15 minute. Când preparatul este gata, adaugă îndulcitorul ales și amestecă frecvent.
Servește papanașii cu gem și cu iaurt grecesc.
Texturile moi, asemănătoare cu miezul de pâine, care în contact cu saliva se transformă într-o masă gumoasă, prezintă un risc de înec crescut. Încurajează-ți urmașul să rupă bucăți mici, pe care să le mestece apoi în mod corespunzător. Sosurile sunt o variantă bună pentru a face mai prietenoase astfel de texturi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei