Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Sparge ouăle și separă albușul de gălbenuș. Amestecă gălbenușurile, urda, parmezanul, făina și verdețurile într-un bol. Condimentează cu sare, piper și amestecă totul bine.
Bate albușurile spumă într-un alt bol.
Încorporează o lingură de albușuri bătute spumă în amestecul de urdă și, apoi adaugă și albușurile rămase.
Încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu. Cu o lingură, pune compoziția în tigaie (câte o lingură pentru o clătită) și întinde aluatul astfel încât să obții o grosime de aproximativ 2 cm. Odată ce clătitele sunt aurii pe o parte, întoarce-le și gătește-le 1-2 minute pe cealaltă parte.
Servește cu o salată de roșii sau avocado.
Pentru o variantă fără lapte și ouă, pregătește pancakes cu verdeață din următoarele ingrediente: 1 avocado, 100g
făină, 250ml lapte vegetal, 5g praf de copt, 1 lingură ulei de cocos, mărar și pătrunjel tocat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei