Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă mărunt ceapa verde. Dă morcovul și varza prin răzătoarea mare.
Încinge o tigaie cu puțin ulei de măsline și gătește legumele până se înmoaie, aproximativ 5-8 minute. Pentru a nu se prinde, adaugă una, două linguri de apă pe măsură ce se gătesc. Scoate-le pe o farfurie.
Umezește foile de orez trecându-le prin apă pentru câteva secunde. Foile vor fi foarte lipicioase, așa că urmează acest pas pe măsură ce ai nevoie de ele.
Dă mozarella pe răzătoare.
Așază o foaie de orez în tigaie, pune legume în strat subțire, lăsând puțin descoperite marginile foilor, apoi presară mozarella pe deasupra și acoperă cu o foaie de orez.
Apasă ușor cu o spatulă pentru a se prinde marginile foilor. Întoarce pentru a se rumeni pe ambele părți. Așteaptă până când foaia se desprinde ușor pentru a nu pierde compoziția. Repetă până când termini ingredientele.
Toacă un cățel de usturoi și amestecă-l cu 1 lingură sos de soia, 1 linguriță oțet balsamic, 1 lingură ulei de ardei iute (sau 1/4 linguriță chilli), 1 linguriță suc de lămâie, 1 linguriță de semințe de susan.
Servește pancakesurile înmuiate în sos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei