Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Separă albușurile de gălbenușuri. Bate albușurile spumă.
Amestecă într-un castron ingredientele uscate: făina, praful de copt, cu un praf de sare.
Amestecă gălbenușurile cu ricotta, laptele și vanilia.
Adaugă mixul de făină și amestecă bine.
Încorporează albușurile spumă în amestec.
Prăjește clătitele într-o tigaie nonaderentă, cu puțin unt.
Servește-le cu fructele tale preferate și/sau cu unt de arahide
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei