Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce a fiert, pune-o la scurs într-o sită.
Amestecă cele 2 tipuri de făină, 1 jumătate de linguriță de praf de copt, 1 linguriță de vanilie și 1 vârf de cuțit de sare.
Sparge ouăle și separă albușul de gălbenuș. Bate albușul spumă.
Peste gălbenuș, toarnă laptele, ricotta, 1 linguriță de sirop de arțar și 0,5 ml de ulei de lămâie. Poți folosi o linguriță de zeamă de lămâie în locul uleiului, însă vei obține un preparat mai acru, nu doar aromat.
Adaugă și quinoa, apoi încorporează ingredientele uscate.
Cu ajutorul unei spatule, încorporează ușor și albușurile de ou.
Unge cu unt clarificat o tigaie de clătite și toarnă amestecul cu lingura.
Întoarce-le pe partea cealaltă după 3 minute sau când acestea s-au gătit.
Servește cu o linguriță de sirop de arțar și afine proaspete.
Untul clarificat rezultă din eliminarea substanțelor solide din laptele regăsit în untul clasic. Este recomandat mai ales la gătit, deoarece prin procesul de clarificare „scapi” de substanțele nedorite ce rezultă din untul normal, dar păstrezi nutrienții precum vitaminele A și D.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei