Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-un bol, amestecă laptele călduț cu zahărul și drojdia. Lasă amestecul să stea 5-10 minute.
Într-un bol mare, combină făina și sarea.
Toarnă amestecul de drojdie în bolul cu făină. Adaugă oul bătut și untul topit și răcit. Frământă aluatul timp de câteva minute, până când devine neted și elastic.
Pune aluatul într-un bol uns cu ulei, acoperă-l cu un prosop și lasă-l să dospească într-un loc cald timp de 1-1,5 ore, până când își dublează volumul.
Împarte aluatul în bucăți egale (în funcție de mărimea rulourilor dorite). Taie mozarella sau cașcavalul cuburi, în același număr ca și bilele de aluat. Întinde în mână fiecare bucată de aluat, așază cubulețul de brânză și închide fiecare bilă bine. Așază bilele cu închizătura în jos, pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Acoperă rulourile și lasă-le să mai crească încă 20-30 de minute. Taie roșiile cherry în 2 și așază-le din loc în loc. Opțional, poți adăuga și câteva boabe de porumb.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Coace rulourile timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Lasă-le să se răcească ușor înainte de a le servi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei