Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pâine mălăiață

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Topește untul.

Pasul 2:

Cerne făina, mălaiul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Adaugă zahărul, apoi ingredientele lichide după ce acestea au fost în prealabil amestecate împreună (untul topit, oul, iaurtul grecesc, laptele).

Pasul 3:

Așază aluatul într-o tavă cu hârtie de copt, în strat gros de aproximativ 3cm.

Pasul 4:

Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 25 de minute (este gata când se va rumeni deasupra). Poți pregăti această compoziție si într-o formă de chec pentru a obține o pâine cu mălai. În acest caz, mărește timpul de coace până la aproximativ 45 de minute.

Tips & Tricks

Rețeta acestui preparat este dedicată toppingurilor precum: râuri de mozzarella, salsa de mango, cremă de fistic sau sosul de caramel sărat. În cazul în care veți dori să îi consumați ca atare, cerne împreună cu făina condimente (curry, usturoi, boia sau scorțișoară, ghimbir, nucșoară și zahăr pudră).

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments