Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune lintea la înmuiat într-un bol cu apă rece peste noapte.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Mixează într-un bol lintea scursă, ouăle, iaurtul și uleiul până obții o compoziție omogenă.
Adaugă praful de copt, verdeața, parmezanul, sarea și chimionul. Amestecă bine.
Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu ulei.
Presară deasupra semințele de susan.
Coace în partea de jos a cuptorului primele 30 minute, apoi mută la mijlocul cuptorului pentru încă 15-35 de minute sau până când preparatul devine auriu și trece testul cu scobitoarea.
Lasă preparatul să se răcească puțin înainte de servire, pentru a-l putea felia ușor. Servește cu pate de soia.
Oferă urmașilor începători baghețele de pâine prăjită (bucăți lungi cât un deget, groase cât două) sau coaja pâinii cu o parte mică de miez. Pe măsură ce abilitățile urmașului permit, oferă felii subțiri de pâine.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei