Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
În puțin ulei de măsline înăbușește ciupercile până scade apa. Scoate-le pe o farfurie.
Adaugă peste uleiul rămas cubul de unt apoi ceapa și usturoiul tăiate mărunt și lasă pentru 4-5 minute. Adaugă ardeiul kapia, condimentează cu sare, piper, boia și opţional, șofran.
După aproximativ 5 minute, adaugă orezul, mazărea, apa și lasă la fiert.
După 10 minute, adaugă ciupercile, măslinele, roșiile uscate și mai lasă aproximativ 5-10 minute, până e fiert orezul. Potrivește de sare.
Oprește focul și lasă 5-7 minute să stea sub capac orezul. Servește cu mult pătrunjel verde și felii de lămâie.
Şofranul este unul dintre condimentele cu un cost ridicat. Gustul său este însă unul puternic, chiar şi atunci când este folosit în cantităţi mici, iar printre posibilele efecte benefice se numără şi îmbunătăţirea calităţii somnului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei