Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală (fără să pornești încă focul), amestecă fulgii de ovăz, turmericul și scorțișoara.
Adaugă laptele și mierea, apoi lasă totu la fiert la foc mic, amestecând ocazional.
După 3/4 minute, adaugă fructul mango tăiat cuburi.
Oprește focul când capătă textura unui terci (aproximativ, încă 6-8 minute).
Adaugă nucile zdrobite. În funcție de vârsta și abilitățile urmașilor, poți folosi blenderul pentru a mărunți foarte bine
nucile.
Terciul este o textură potrivită pentru a fi introdusă încă de la început și urmașilor autodiversificați. Alege o lingură potrivită pentru bebeluși (cu baza lată, mâner ușor de prins, material „lipicios”), ia o parte din ovăz și lasă-l pe cel mic să ronțăie în voie. Dacă simți că are nevoie de ajutor, îi poți dirija ușor mâna, astfel încât să îl ajuți să ducă tacâmul spre gură.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei