Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ovăz copt cu nuci și fructe de pădure

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Zdrobește banana cu furculița, apoi amestec-o bine cu fulgii de ovăz, laptele, untul de migdale, uleiul de cocos și mierea.

Pasul 3:

Adaugă praful de copt, scorțișoara nucile și 1/2 din cantitatea de fructe de pădure și amestecă.

Pasul 4:

Într-o tavă pune compoziția de mai sus și niveleaz-o cu o lingură. Presară deasupra fructele și fulgii de cocos. Stropește cu miere sau sirop de arțar, dacă ai optat pentru acestea.

Pasul 5:

Tava intră la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 de minute.

Tips & Tricks

Textura acestui preparat, la fel ca în situația cerealelor de tip „granola” trebuie modificată atunci când este oferită urmașilor. Pentru a minimiza riscul de înec, mărunțește nucile, apoi, când preparatul este gata, zdrobește bine bucățile pentru a le evita pe cele mari și șervește-l înmuiat în lapte ori iaurt.

Poți înlocui laptele cu lapte vegetal.

Te-ar putea interesa si ...

alergiile.mariei@gmail.com

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments