Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încălzește untul ghee, untul sau uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adaugă curmalele fără sâmburi și gătește-le 2-3 minute, amestecând des.
Sparge ouăle în tigaie cu grijă, fără să spargi gălbenușurile.
Asezonează cu sare după gust, pune capacul și gătește la foc mic până când albușurile sunt complet coagulate, iar pe gălbenuș începe să se formeze o peliculă albă fină.
Oprește focul, adaugă nucile tocate și presară scorțișoară.
Urmașii mai mari se pot bucura de acest preparat alături de marii gurmanzi. Hidratează curmalele separat (10 minute, în apă fierbinte cât să le acopere), apoi transformă-le într-o pastă cu ajutorul blenderului. Asigură-te că gălbenușul este complet gătit dacă încă nu oferi gălbenuș moale urmașilor. Presară deasupra ouălor pastă de curmale, nuci mărunțite în blender și scorțișoară. Poftă bună împreună!
0 0 votes Acordă o notă rețetei