Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ouă norișor

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 220 de grade Celsius.

Pasul 2:

Curăță bine un bol, apoi șterge-l cu un șervețel înmuiat în oțet de mere.

Pasul 3:

Separă gălbenușurile de albușuri.

Pasul 4:

Bate cu ajutorul unui mixer albușurile până când capătă textura unei spume. Adaugă spre final condimentele (busuioc, oregano, opțional sare).

Pasul 5:

Unge o tavă cu puțin ulei de măsline. Împarte albușul în tavă în 3 părți. Cu ajutorul unei linguri, formează câte o scobitură în fiecare bucată de albuș (acolo va sta gălbenușul).

Pasul 6:

Dă la cuptor, la 220 de grade Celsius, pentru 3 minute.

Pasul 7:

Adaugă gălbenușurile în fiecare scobitură formată, apoi presară parmezan și roșii uscate.

Pasul 8:

Lasă tava la cuptor încă 5-7 minute, în funcție de consistența dorită pentru gălbenuș.

Te-ar putea interesa si ...

alergiile.mariei@gmail.com

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments