Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 220 de grade Celsius.
Curăță bine un bol, apoi șterge-l cu un șervețel înmuiat în oțet de mere.
Separă gălbenușurile de albușuri.
Bate cu ajutorul unui mixer albușurile până când capătă textura unei spume. Adaugă spre final condimentele (busuioc, oregano, opțional sare).
Unge o tavă cu puțin ulei de măsline. Împarte albușul în tavă în 3 părți. Cu ajutorul unei linguri, formează câte o scobitură în fiecare bucată de albuș (acolo va sta gălbenușul).
Dă la cuptor, la 220 de grade Celsius, pentru 3 minute.
Adaugă gălbenușurile în fiecare scobitură formată, apoi presară parmezan și roșii uscate.
Lasă tava la cuptor încă 5-7 minute, în funcție de consistența dorită pentru gălbenuș.