Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ou copt în chiflă

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Scobește o parte din miezul chiflelor și unge interiorul cu puțin unt.

Pasul 2:

Dă chiflele pentru 3-4 minute la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.

Pasul 3:

Sparge câte un ou în fiecare chiflă, apoi presară verdeață și cașcaval. Chiflele intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru 15 minute.

Pasul 4:

Serviți cu roșii proaspete.

Tips & Tricks

O întrebare des întâlnită în cazul oului este de câte ori pe săptămână poate fi consumat. Răspunsul oficial stabilește că nutrienții necesari organismului uman pot fi asigurați corespunzător, chiar și atunci când consumăm zilnic acest aliment. Grijile existente în trecut legate de creșterea nivelului colesterolului au fost infirmate de rezultatele studiilor recente. Totuși, această practică nu corespunde scopului nostru principal, acela de a asigura diversitatea alimentară. Prin urmare, din acest punct de vedere, se recomandă să oferi ou ca atare de cel mult 3 ori pe săptămână. în felul acesta, rămân suficiente ocazii pentru a vă bucura de o gamă variată de alimente. Este important să ții cont că nu oul în sine ar putea avea un efect negativ asupra organismului, ci metoda de gătire folosită (prăjirea, spre exemplu) sau consumul exagerat.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments