Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ostropel din pulpe de pui cu salată și cartofi dulci

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2

Curăță cartofii, spală-i și taie-i cuburi. Așază-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Stropește cartofii cu ulei de măsline, adaugă sare și piper.

Pasul 3

Tava intră la cuptor pentru aproximativ 15 minute. După ce ai scos-o, amestecă cartofii cu 1/2 linguriță de usturoi granulat și 1 linguriță de fulgi de drojdie inactivă (pot fi înlocuiți cu parmezan).

Pasul 4

Curăță și spală roșiile, castraveții și ceapa. Taie castraveții rondele subțiri, roșiile cuburi și toacă ceapa mărunt. Amestecă legumele, stropește cu ulei de măsline și asezonează cu sare și piper.

Amestecă cartofii în salată și servește alături de pulpa de pui din ostropel.

Tips & Tricks

Fulgii de drojdie inactivă, așa cum le spune și numele, sunt obținuți din culturi de drojdie, care nu mai are rolul tradițional, al fermentării. Aceștia pot înlocui parmezanul în rețete, însă trebuie adăugați ulterior procesului de gătire. Atunci când fulgii de drojdie sunt gătiți (în sosuri, creme, chifteluțe), aceștia se vor „topi” asemănător cașcavalului.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments