Prăjitură la alegere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Curăță cartofii, spală-i și taie-i cuburi. Așază-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Stropește cartofii cu ulei de măsline, adaugă sare și piper.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 15 minute. După ce ai scos-o, amestecă cartofii cu 1/2 linguriță de usturoi granulat și 1 linguriță de fulgi de drojdie inactivă (pot fi înlocuiți cu parmezan).
Curăță și spală roșiile, castraveții și ceapa. Taie castraveții rondele subțiri, roșiile cuburi și toacă ceapa mărunt. Amestecă legumele, stropește cu ulei de măsline și asezonează cu sare și piper.
Amestecă cartofii în salată și servește alături de pulpa de pui din ostropel.
Fulgii de drojdie inactivă, așa cum le spune și numele, sunt obținuți din culturi de drojdie, care nu mai are rolul tradițional, al fermentării. Aceștia pot înlocui parmezanul în rețete, însă trebuie adăugați ulterior procesului de gătire. Atunci când fulgii de drojdie sunt gătiți (în sosuri, creme, chifteluțe), aceștia se vor „topi” asemănător cașcavalului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei