Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ostropel din pulpe de pui cu mămăliguță

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-o cratiță încinsă bine, așază bucățile de carne și câteva linguri de apă (opțional, poți folosi puțin unt clarificat sau ulei de măsline). Presară sare și piper peste carne și întoarce-le odată la câteva minute de pe o parte pe alta. Mărunțește ceapa și usturoiul.

Pasul 2:

Când carnea prinde o culoare aurie, după aproximativ 10-12 minute, adaugă ceapa și usturoiul și lasă-le până își schimbă culoarea. Dă roșiile pe răzătoare.

Pasul 3:

Adaugă sucul de roșii și lasă să se gătească la foc mic spre mediu, aproximativ 30 de minute.

Pasul 4:

Potrivește de sare și piper și condimentează cu o crenguță cimbru sau 1 linguriță de cimbru uscat și 1/2 linguriță chimion Dacă sosul este prea acid, poți pune un vârf de cuțit de zahăr sau miere.

Pasul 5:

Fierbe mălaiul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Pasul 6:

Lasă sosul să scadă, apoi servește cu pătrunjel proaspăt tocat din belșug și castraveți murați.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments