Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o cratiță încinsă bine, așază bucățile de carne și câteva linguri de apă (opțional, poți folosi puțin unt clarificat sau ulei de măsline). Presară sare și piper peste carne și întoarce-le odată la câteva minute de pe o parte pe alta. Mărunțește ceapa și usturoiul.
Când carnea prinde o culoare aurie, după aproximativ 10-12 minute, adaugă ceapa și usturoiul și lasă-le până își schimbă culoarea. Dă roșiile pe răzătoare.
Adaugă sucul de roșii și lasă să se gătească la foc mic spre mediu, aproximativ 30 de minute.
Potrivește de sare și piper și condimentează cu o crenguță cimbru sau 1 linguriță de cimbru uscat și 1/2 linguriță chimion Dacă sosul este prea acid, poți pune un vârf de cuțit de zahăr sau miere.
Fierbe mălaiul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Lasă sosul să scadă, apoi servește cu pătrunjel proaspăt tocat din belșug și castraveți murați.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei