Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius, funcția cu ventilație.
Taie zucchini-ul, ardeiul gras și ceapa în bucăți de aproximativ 2,5 cm. Nu trebuie să fie perfecte, dar să fie de mărimi asemănătoare pentru a se coace uniform.
Zdrobește cățeii de usturoi cu lama unui cuțit.
Pune legumele tăiate, usturoiul și roșiile cherry într-o tavă mare pentru copt. Presară busuiocul, oregano, sare și piper.
Adaugă uleiul de măsline și amestecă bine pentru a acoperi legumele cu ulei și condimente.
Coace legumele în cuptor timp de 20 de minute, până devin ușor aurii.
Amestecă supa de pui cu pasta de roșii.
Adaugă orzo-ul peste legumele coapte, toarnă supa pregătită și amestecă totul.
Coace din nou, neacoperit, pentru 20-25 de minute, până când orzo-ul devine fraged și lichidul este absorbit. Amestecă din când în când pentru a evita lipirea orzo-ului.
După ce este gata, adaugă sucul de lămâie și pătrunjelul proaspăt tocat pentru un plus de savoare. Poți adăuga și parmezan pentru un plus de gust.
Poți înlocui supa de pui cu supă de legume.
0 0 votes Acordă o notă rețetei