Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pregătește marinada pentru pește, amestecând 3 căței de usturoi cu 4 linguri de ulei de măsline și o lingură suc de lămâie. Adaugă sare, piper și pătrunjelul tocat mărunt.
Așază peștele într-un vas de yena sau tavă încăpătoare și unge-l cu marinada din usturoi și pătrunjel. Așază deasupra feliile de lămâie.
Pune tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius și lasă 20-25 de minute,
pentru peștele întreg, iar pentru file, 15-20 minute.
Fierbe orezul negru în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. În general, pentru fiecare măsură de orez, vei avea nevoie de 1 măsură și 3/4 din aceasta de lichid.
Prepară dressingul: zdrobește cățelul de usturoi și amestecă-l cu 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de oțet balsamic.
Amestecă orezul negru fiert cu frunzele de spanac, nucile pecan mărunțite, roșiile
tocate și semințele de susan. Toarnă dressingul peste. Potrivește de sare.
Spre deosebire de alte tipuri de orez, orezul negru este mai bogat în antioxidanți, proteine și fier.
0 0 votes Acordă o notă rețetei