Drob de vinete și dovlecel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă ceapa și dă morcovii prin răzătoare, apoi călește-le într-o lingură de ulei și una de apă.
Fierbe orezul într-un litru de apă și lasă la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Condimentează cu sare și piper.
Cu 5 minute înainte de a opri focul, adaugă mazărea și porumbul. Servește cu frunze de mentă tocate mărunt.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Dă cățeii de usturoi prin răzătoare, apoi amestecă-i cu pasta de ardei, zahărul, muștarul, uleiul și condimentele.
Adaugă aripioarele în bol, amestecând bine astfel încât să fie unse pe toate părțile.
Așază aripioarele într-un vas și toarnă deasupra lor sosul rămas în bol.
Bagă vasul la cuptor pentru 30 de minute.