Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Cu ajutorul blenderului, râșnește fulgii de ovăz. Se vor transforma într-o făină fină.
Amestecă toate ingredientele pentru biscuiți.
Lasă aluatul la rece până încălzești cuptorul la 180 de grade Celsius.
Răstoarnă aluatul pe hârtie de copt, acoperă-l cu o altă hârtie de copt. Cu ajutorul sucitorului, întinde aluatul într-o foaie subțire.
Decupează biscuiții cu ajutorul unui pahar.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 12 minute. Timpul variază în funcție de grosimea biscuiților, dar și de textura dorită. Dacă preferi biscuiți mai crocanți, poți prelungi timpul petrecut la cuptor cu 2 minute.
Pregătește umplutura amestecând bine ingredientele cu ajutorul unei furculițe. Lasă amestecul la frigider până când biscuiții s-au răcit de tot.
Unge un biscuit cu cremă, apoi adaugă un al doilea deasupra lui.
Depozitează la frigider biscuiții rămași.
Pentru umplutura fără lactate folosește partea tare de la conserva de lapte de cocos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei