Salată caldă pentru seri geroase
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o cratiță, adaugă sucul de portocale, îndulcitorul, oțetul de orez, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul și coaja de portocală. Amestecă bine și adu la fierbere. Redu focul și adaugă amidonul dizolvat într-o lingură de apă rece. Fierbe până când se îngroașă, amestecând continuu. Oprește focul și lasă-l să se răcească.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Feliază pieptul pe lungime și dă-l prin făină, apoi prin oul bătut și presară-l cu fulgi de porumb zdrobiți. Așază puiul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, stropindu-l cu puțin ulei de măsline. Coace puiul timp de 25-30 de minute sau până când este gătit complet.
Taie castravetele și ridichea în felii subțiri. Într-un recipient, adaugă uleiul de avocado, sosul de pește, oțetul de mere și îndulcitorul. Amestecă bine. Pune castravetele și ridichea într-un bol și toarnă dressingul deasupra. Adaugă fulgi de ardei iute, dacă dorești.
Gătește noodles conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce sunt gata, scurge-i și lasă-i să se răcească ușor.
Așază noodles într-un bol sau pe o farfurie mare. Pune puiul crocant deasupra noodles-ilor și toarnă sosul de portocale deasupra acestuia. Servește alături de salata de castraveți.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei